Nynäshamn 2010-2014

november 16th, 2014

Kistamässan

Lite Nynäshamn som omväxling. Det finns massor att skriva om denna gamla stad i närheten av storstaden Stockholm. Jag har nu tillbringat 4 år där mellan 2010-2014 eftersom det är min ”tillflyktsort”, så att säga. Jag tillhörde den s.k. förlorade generationen där väldigt många söp och knarkade ihjäl sig, men det är en annan historia. Nynäshamn kommer naturligtvis finnas i mitt hjärta ett tag framöver.

Jerka Jerkasmarknad

Midsommarkransen

februari 15th, 2009

Kistamässan

Lite Midsommarkransen som omväxling. Det finns massor att skriva om denna gamla närförort i Stockholm. Jag har själv tillbringat 20 år där mellan 1950-70 eftersom det är min uppväxtort, så att säga. Jag tillhörde den s.k. förlorade generationen där väldigt många söp och knarkade ihjäl sig, men det är en annan historia. Midsommarkransen kommer naturligtvis alltid finnas i min hjärna och i mitt hjärta.

Jerka Jerkasmarknad

Tidsfaktorn

september 11th, 2007

Tidsfaktorn

Detta är tidsfaktorns absoluta rekonstruktion. Vad blive månne av detta?

Borta med stormen!

augusti 26th, 2007

Jerkasmarknad 

Jag tog bort den gamla bloggen. Den gick inte att uppdatera automatiskt och bloggen hade andra begränsningar som jag inte var nöjd med. Visserligen var det min äldsta blogg men jag förlorar vare sig pengar eller någonting annat med borttagandet. Det gäller att förnya sig utan att gråta över spilld ranking.